Auto Play i Cryptologic European Roulette

Cryptologic European Roulette er en av de mest funksjonsrike roulette-variantene. Hver funksjon har et formål og en fordel. Funksjonen som vil bli diskutert i denne artikkelen er Auto Play-funksjonen. Cryptologic European Roulette Auto Play er en av de mest komplekse funksjonene i sin type. Det kan ta en stund før en nybegynner spiller å forstå det fullstendig. Det enkle målet er å satse på samme mønster flere ganger. Det innovative aspektet er at mengden av innsatsen kan varieres om ønskelig.

Auto Play aktiveres ved å klikke på knappen på den nederste verktøylinjen i skjermbildet Cryptologic European Roulette. Auto Play-boksen vises på skjermen. Det første trinnet er å velge innsatsmønster, som utføres i den nederste halvdelen av boksen. Det kan hende at spilleren allerede har lagret ett eller flere mønstre, og vil kanskje bruke et av disse. Dette kan gjøres ved å velge ønsket mønster fra rullegardinboksen foran teksten “Velg et spillmønster”. Mønsteret vises deretter på rullegardinoppsettet under rullegardinboksen. Spilleren kan dermed bekrefte at det ikke har skjedd en utilsiktet feil ved å lagre og velge innsatsmønster.

Hvis spilleren ikke har lagret noe mønster eller ønsker å bruke et nytt mønster, bør han klikke på Egendefinert-knappen, som tar ham til lagrede innsatsoppsett. Der kan han lage et hvilket som helst satsingsmønster han ønsker på rulettoppsettet, legge inn et navn på mønsteret og klikke Lagre. Spilleren vil bli returnert til Auto Play-boksen med det nye mønsteret som vises på oppsettet. Spilleren må nå flytte til den øverste delen av Auto Play-boksen. Bet per spinncelle vil allerede vise det totale beløpet som er satset i henhold til det valgte mønsteret. Den avgjørende beslutningen er innsatsstypen. Spilleren må velge mellom Fast eller Gjenta. Den faste typen kjører Auto Play i henhold til instruksjonene med samme innsatsbeløp i hele. Gjenta typen vil opprette en serie innsatsbeløp som spilles i rekkefølge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *