Den ikoniske spilleautomaten Starburst

Noen spilleautomater på nettet oppnår ikonisk status. En av disse er Starburst fra NetEnt. Den vil inneholde i de fleste lister over populære online spilleautomater. Kunstverket er designet for å se bra ut, både på smarttelefoner og stasjonære maskiner, med enkle dristige linjer og lyse farger. Starburst er et visuelt attraktivt spill, til tross for at det ikke er noen fancy animasjoner. Spilleautomaten har standard 5 hjul og 3 rader struktur. Hovedsymbolet er den flerfargede stjernen. De andre symbolene er edelstener i forskjellige former og farger. Det er stolpesymbolet satt i solen og symbolet ‘7’ i månen. Videoautomaten gir en kombinert retro- og romfartsfølelse.

Stjernen er det ville symbolet. Det vises bare på hjul 2, 3 og 4. Men det utgjør ved å utløse Starburst Wilds-funksjonen. Hver gang wild-symbolet lander på skjermen, konverterer de andre symbolene på samme hjul til stjerner som lager en villrulle. Utbetalingene for eventuelle vinnerkombinasjoner blir først utført. Så holdes de ville hjulene fast og de andre hjulene blir spunnet igjen. Det utbetales for nye vinnerkombinasjoner hvis noen blir dannet. Hvis et nytt stjernesymbol vises i respin, blir den rullen også konvertert til vill og en respin tildeles. Maksimalt tre respins kan oppstå på denne måten. Det er ingen ekstra eierandel for svarene.

Linjeutbetalingene ser ut til å være på nedsiden. Den høyeste linjeutbetalingen er for fem barsymboler i en aktiv gevinstlinje, som er 250 mynter. Starburst Wild-funksjonen tildeler utbetalinger flere ganger i samme spinn. En annen attraksjon i dette NetEnt-videospillet er at de vinnende kombinasjonene betaler fra høyre til venstre og fra venstre til høyre. Derfor fungerer de 10 gevinstlinjene som 20 gevinstlinjer. En annen stor fordel er at symbolene vises stablet på hjulene. Alle disse kompenserer for de normale lavere verdiene på utbetalingstabellen. Når gevinstene inntreffer er de vanligvis store. Stardust er et høyt variansespor. Innsatsnivået kan varieres fra 1 til 10 og myntstørrelsen fra $ 0,01 til $ 0,20. Maksimal innsats per spinn er $ 20. Dette tiltrekker kanskje ikke høye ruller, men de fleste spillere på nettkasinoer sverger til Starburst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *