Finansier spillet ditt med bonuspenger

Pokerspill er en utrolig morsom hobby, og det kan til og med være mer enn en hobby for alle som spiller kortene sine, bokstavelig talt. Flere og mer glade vinnerhistorier vitner om at det faktisk er mulig å tjene mer enn bra på poker, men veien til den er lang. Det er viktig å lære spillet inne og ute og ikke minst å bygge en bankroll slik at du kan satse. Det er jo turneringene med de store innkjøpene som gir de største gevinstene, så det er først når du kan begynne å satse stort at du kan vinne virkelig stort med jevne mellomrom, selv om det er fine gevinster selv i mindre turneringer.

Så godt som alle seriøse pokerrom tilbyr bonuser, hovedsakelig til nye spillere, men også til deres lojale spillere. Første gang du mottar bonuspenger er når du registrerer deg som medlem av et spillerom. Det er da en velkomstbonus, og vanligvis i form av en innskuddsbonus. Hvor stort det er varierer avhengig av hvor du bestemmer deg for å spille, men flere pokersider, som William Hill Poker og Titan Poker tilbyr 200% matchbonus, som kan legge flere tusen ekstra til din spillkonto. Nettcasinoer tilbyr matchende bonuser i denne størrelsesklassen. Mange andre pokersider tilbyr også matchende bonuser for nye medlemmer, men da handler det ofte om 100% matching, noe som selvfølgelig også er bra, men som en ny spiller kan det være greit å se etter så store bonuser som mulig, som det gjør det er lettere å komme i gang med spillet ordentlig.

Etter den første velkomstbonusen venter selvfølgelig flere bonusmuligheter. Hvis du fortsetter å spille, vil det snart være nødvendig med et nytt innskudd, og da vil du møte det som kalles innskuddsbonus. Dette er også en kamp av ditt eget innskudd, og selv her kan størrelsen variere, men å finne en innskuddsbonus på 100% selv for eksisterende medlemmer er vanligvis ikke noe problem.

Ved å samle bonuspenger får du mer å spille for, men det er også viktig å investere dem smart for å få dem til å vare så lenge som mulig. Se etter turneringer eller kontantspill med motstander som ser ut til å passe til kunnskapen din, og sørg for at du lærer mer om odds og statistikk. Du bør også lære hvilke hender som er verdt å spille, og når det er på tide å legge seg og satse på neste hånd. En smart pokerspiller kan tjene mye penger mens en tåpelig spiller aldri vinner i det lange løp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *