Full Tilt Poker

Alle som har spilt poker på nettet har hørt om Full Tilt Poker. Nettcasinoet ble etablert i 2004, og har raskt blitt et av de mest populære nettstedene å spille poker. Det er flere grunner til at pokerspillere elsker å spille på Full Tilt. En av de mer imponerende grunnene til å bli et registrert medlem av Full Tilts pokersamfunn er deres gratis roll-turneringer. Dette er turneringer som ikke har noe innkjøp, det eneste spillerne trenger er bankrollen deres og de kan begynne å spille. Fordelen med å vinne en av disse turneringene er at den garanterer spilleren en plass ved et av pokerbordene i den kommende World Series of Poker. Alle som er interessert i gratis rulleturneringene, trenger å komme til nettstedet så raskt som mulig. Turneringene tillater bare et begrenset antall deltakere og setene fylles raskt.

Full Tilt har ikke bare gratis rulleturneringer. Akkurat nå har de også noe som kalles Big Money Sundays. Dette er faktisk tre forskjellige pokerturneringer. Den første turneringen, Knockout Brawl, starter klokken 02:00 EST. Dagenes siste turnering kalles $ 750K Sunday Guarantee, og den er akkurat i gang klokken 05:00 EST. Søndagsgarantien på $ 750 000 regnes som en Full Tilts best fordi løftet om den store premien betyr at noen av de beste pokerspillerne i verden logger seg på i håp om at de vil ta førstepremien hjem. Søndagsgarantien på $ 750 000 er en Texas Hold ‘em-turnering.

FullTilt-nettstedet bruker den beste programvaren de kan finne. Programvaren regnes som verdensklasse. Den høye kvaliteten på programvaren sikrer at hvert eneste spill spilles jevnt og at det ikke er noen avbrudd eller problemer med spillene. Dette er ikke noe som pokerspillere alltid kan være trygge på når de spiller poker på et annet nettsted. En av tingene som Full Tilt Poker gjør er å gi en veldig attraktiv signeringsbonus til alle som blir et registrert medlem. Signeringsbonusen de for tiden kjører er en kamp på hundre prosent til hva medlemmet først gjør innskudd, opp til. Dette betyr at en talentfull pokerspiller har muligheten til å bygge en imponerende bankrulle uten å røre noen av sine egne penger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *