Hvordan holde deg kult ved pokerbordet

Poker er et ferdighetsspill over alt annet, men ikke alle ferdigheter kommer fra en direkte evne til å beregne oddsen eller lese en motstander. En stor del av å være en vellykket spiller, enten online eller personlig, er født av en persons evne til å rulle med slagene. De beste spillerne må være i stand til å holde seg avslappet, enten de vinner eller taper, uavhengig av hvor lenge de har vært ved bordet. Se på å gjøre følgende ideer til en hjørnestein i spillet ditt. Dette er alle begreper som de beste trenger å internalisere, uavhengig av hvem de er og hvor de kommer fra. Til tross for at det er et spill som krever at spillerne forblir stort sett stillesittende, er det en oppgave som krever enorm utholdenhet å spille poker. Å spille poker i 30 minutter er ikke noe problem for de fleste spillere, men når et spill går i timevis, kan selv de beste finne seg selv.

Utholdenhet, som det gjelder poker, er ikke bare fysisk, det er også veldig mentalt. Å være en vellykket spiller betyr å kunne styre energiproduksjonen din. Du må kunne forstå hva som teller nedetid for å få mest mulig ut av det. På samme måte må du kunne gjenkjenne øyeblikkelig når du trenger full oppmerksomhet, slik at du kan møte en utfordring åpent. Det er ingen magisk måte å bygge ut utholdenhet på dette området, selv om det er måter som kan sikre en gradvis forbedring. Den første er den enkle handlingen. Hvis et pokerspill eller en turnering du ønsker å delta i regelmessig kan ta timer, er det det du trenger å øve på. Prøv å spille poker et par ganger i vennligere spill først for å få taket på dette, og for å akklimatisere det som kreves. Ikke anta at det å være bra i en time betyr at du vil kunne opptre i fire timer. Akkurat som dette ville være en feil i løpet, ville det være en feil i poker.

Uansett spiller, uansett hvor mange turneringer de har vunnet, tap kommer til å skje. Midt i en varm strek eller etter en frustrerende tapende opplevelse, er dette en uunngåelighet av spillet som en spiller trenger å forstå. Karakteren til en virkelig god spiller er ikke bare i hvor mye de vinner, men er også i hvor godt de er i stand til å takle tap. Som med alle andre aspekter av poker, er det ingen rask og enkel måte å slå følelsen av sinne eller fortvilelse som kommer av uventet skuffelse, men det er måter å bedre håndtere denne følelsen. Å forstå på det mentale nivået at dette er en uunngåelighet vil hjelpe, men som med utholdenhet, er den beste læreren erfaring. Når du taper, vær oppmerksom på hvordan du tapte. Husk følelsen av hvordan du mistet, og husk at dette ikke er en fiasko, men snarere en mulighet for deg å heve deg over. Å lide tap og deretter overvinne det er ikke bare en god følelse av personlig triumf, men kan også bidra til å skade konkurrentenes vilje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *