Online slots mer attraktivt

Online spilleautomater har en rekke lyder innlemmet i dem. Hvis du lytter nøye, kan du identifisere flere forskjellige lyder. Det er en lyd assosiert med spinningen av hjulene. Noen ganger er det rett og slett en lyd, men oftere er det en slags bakgrunnsmusikk som har noe forhold til temaet for spilleautomaten. Vanligvis vektlegges dette mer under gratisspinnets bonusrunde. De kan være en særegen lyd når hjulene stopper. Noen av de nyeste spilleautomatene har lyd også når hjulene er inaktive for å be spilleren om å starte spinn. Dette blir mer interessant når en av karakterene faktisk sier noe til spilleren. Sist men definitivt ikke minst er lyden som er laget for å følge en vinnende kombinasjon på hjulet.

På et åpenbart nivå gjør disse forskjellige lydkomponentene spilleautomaten mer livlig og interessant. Det ville være kjedelig å satse på en spilleautomat som er stille. Du kan deaktivere lyden en stund og gjøre sammenligningen. Men tilsynelatende er det mer å høres enn bare attraktivitet. En vitenskapelig studie ble utført i 2013 som undersøkte forskjellige aspekter av lyden til fysiologiske effekter på spillere. Oppgaven til denne studien var at lyd fungerer som en positiv forsterkning av å spille. I studien satset 96 spillere på en spilleautomat, en gang med lydfunksjonen og andre gang lyden ble deaktivert. Lyden var spesielt ettertrykkelig med gevinstene. Noen målbare faktorer som hudledningsrespons og hjerterytme ble registrert for å vurdere spillernes emosjonelle responser. Dette ble fulgt av ved å be spillerne i utvalget svare på et spørreskjema.

Rapporten slo fast at deltakerne svarte på lyd både fysisk og følelsesmessig. De fleste av spillerne indikerte i spørreskjemaet at de foretrakk å satse på spilleautomaten med de svingende lydene. Det ble rapportert om veldig interessante resultater. Spillere når de var på spilleautomaten uten lyden estimerte antall ganger de hadde vunnet med rimelig nøyaktighet. Imidlertid, når de var på spilleautomaten med lyden, overvurderte spillerne antall ganger de hadde truffet vinnerkombinasjoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *