Påvirker faktisk dårlige blackjack-spillere deg?

Det er slett ikke lett å overse spilleren som treffer på 14 år når kjøpmann har et up-kort på fire. Det er spesielt ikke i det hele tatt lett når forhandleren går til hit 21 og får alle ødelagt for hånden! I virkeligheten vil du nesten måtte legge alt av skyld i den dårlige spilleren som slo på 14 til tross for hvert stykke blackjack-strategi som er symptomatisk for ikke å gjøre det. De fleste av de erfarne spillerne vil slippe unna bordet med krigsførende forbannelsesord hvis noe slikt skjer. Imidlertid må du faktisk gå så langt hvis de dårlige spillerne er ved bordet ditt? Under vil du finne svaret på om de dårlige blackjack-spillerne faktisk påvirker spillet ditt eller ikke.

Oppriktigheten er at de dårlige blackjack-spillerne kan skade dine sjanser for å vinne de enkelte hender, og så mange mennesker er overbevist om at de ikke kan seire ved et bord fullt av dårlige spillere. For eksempel, hvis en spiller til høyre for kjøpmann har 13 i forhold til forhandlerens up-kort på 2, er riktig deltakelse å stå. La oss likevel formulere at spilleren treffer og trekker en 10 for en byste ut; Hvis dealeren fortsetter med å skildre en knekt og en ni til å treffe 21, tok denne punteren de 10 som ville ha buset dealeren (22 poeng). Hvis du antar at du ikke har 21, vil du miste og den dårlige spilleren vil gi deg tapet. Det er klart det er lett å bli irritert over denne spilleren siden du og alle andre ved bordet ville vunnet. Det som er mer, er at menneskene som gjør denne typen feil ser dumme ut fordi de ikke kjenner den vanlige blackjack-strategien. I stedet for å bo på andres dårlige spill, vil du kreve å innse at alle gjennomsnittene til slutt.

Du observerer at dårlige spillere kan hjelpe nå så mye som de kan skade. La oss for eksempel si at en dårlig spiller har 15 ved siden av dealerens up-kort på 5; det rette trekket her er å stå. Imidlertid velger denne personen å treffe som et alternativ til å holde seg og trekker en 8 til å bare byte ut. Dealeren fortsetter å trekke 8 og en konge også brak ut hånden, og dermed gi deg og hver en seier. oreover, mens det å trekke 15 mot dealerens 5 er et fryktelig spill, hjalp det faktisk alle ved bordet fordi ellers ville dealeren truffet 21. Som du kanskje kan se, kan det å spille med de dårlige spillerne både tjene penger og skade spillet ditt.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *