Pokerstrategier

Hvis du spiller poker med avanserte spillere, vil det være et tøft spill, men en interessant utfordring. Når du er i et tøft spill, er det noen strategier som vil hjelpe deg å øke sjansene dine for å komme ut på toppen. Hvis spillerne ikke er dyktige i poker, kan du slå dem ved å bruke grunnleggende strategier. Hvis spillerne er dyktige, må du bruke bedrag og et bredt spekter av andre ferdigheter for å vinne. Slowplaying er det motsatte av bløffing. Du må få motstanderne til å tro at du har en dårlig hånd. Dette bedraget er effektivt mot meget dyktige spillere eller dårlige spillere. Treg ikke med om det er uavgjort på bordet som kan slå deg. Du slowplay bare når motstanderen har en hånd som usannsynlig vil forbedre seg nok til å slå hånden din. Bruk denne strategien med forsiktighet til du har laget den til perfeksjon. Noen ganger er det best å vente på at svingen satser hardt. Dette lar deg suge motstanderen din til en siste stor innsats.

Du bløffer bare når motstanderen din er dyktig. Dårlige spillere kaller ofte hva som helst, så bløffing vil være en ubrukelig innsats. Målet med en bløff er å overbevise motstanderen om å legge ned en hånd han ikke burde ha. Den beste metoden er å bløffe ved å representere en hånd. Det er tider når blind satsing vil føre til at motstanderen din brettes hvis han ikke har noe. Ditt virkelige mål er å få en motstander til å holde en god hånd for å tro at du har slått ham. Dette er mye lettere å gjøre uten grenser enn grense. Uten grense kan du sette inn et pottstørrelsesinnsats. Imidlertid er det mest sannsynlig at en meget dyktig spiller vil kalle en innsats til hvis spillet er begrenset. I et grensespill er det best å kaste seg på floppen. Når en dyktig spiller begynner å kalle store spill, kan han ikke brette med mindre han tegner og bommer. Husk at når du bløffer, må du satse som om du faktisk holder hånden. Vær forsiktig med å satse hardt når du er i en skummel situasjon, da dyktige motstandere kan bli mistenksomme. Hvis du har en tendens til å satse hardt når du har en god hånd, er det bare logisk å satse hardt når en god hånd kommer inn på brettet. Hvis du sakter med når du har en god hånd, er det en god sjanse for at motstanderne dine vil innse når du bløffer.

Hvis du alltid spiller den samme stilen med poker, vil den snart bli kjedelig og repeterende. Det er heller ikke en god måte å konkurrere godt på poker på. Ikke spill hver pokerhånd på samme måte, ellers vil motstanderne dine være forutsigbare. Bland leken din tilfeldig. Hvis du telt for å spille tett, løsner du innimellom. Hvis det motsatte er sant, stram opp den rare hånden. Dette holder motstanderne dine å gjette. Ditt poker tap kommer ikke hovedsakelig fra å brette din store blind pre-flopp; de kommer fra å finne deg selv fast med en hånd som er nest best. De fleste taper på poker ved å “betale” den beste hånden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *