Progressive spilleautomater

Spilleautomater har eksistert i mer enn 100 år nå, og de er for tiden det mest lønnsomme alternativet for en kasinooperatør. Fakta er at opptil 70% av overskuddet fra spill kommer fra spilleautomater. Det er ingen som benekter at spill har blitt eldig med spilleautomater.

Sittman og Pitt fra Brooklyn utviklet den første spillemaskinen i 1891, som kan regnes som forløperen til den moderne spilleautomaten. Denne maskinen var basert på 5 trommer og hadde totalt 50 ansikter. Maskinen var basert på poker og var ekstremt populær blant spillere. Premiene maskinen utbetalte inkluderer gratis øl, en sigar eller drikke på huset.

I dag har spilleautomater kommet langt fra gamle dager. Maskinene har vanligvis berøringsskjermer. Det er en rekke varianter til spilleautomater, men det grunnleggende er fortsatt det samme. Spilleautomater kan klassifiseres i henhold til premiene de betaler. Det som er karakteristisk for dem alle, er at de alle er fantastiske enkle å spille og gir utrolig mye moro.

Progressive spilleautomater er i utgangspunktet en serie spilleautomater på forskjellige steder som har blitt koblet til hverandre i et nettverk. Dette betyr automatisk to ting: en lavere utbetaling enn gjennomsnittet sammenlignet med andre spilleautomater, og en enorm jackpot. Siden maskinene er knyttet til hverandre, er det en ekstra kostnad involvert i å kjøre disse maskinene på forskjellige steder, noe som i utgangspunktet er årsaken til de lave utbetalingene.

Jackpotten i progressive spilleautomater er vanligvis stor fordi en prosentandel av innsatsen fra hver maskin i nettverket går inn i den. Alle disse prosentene tilsier til sammen enormt mye. Størrelsen på jackpotten er direkte proporsjonal med antall mennesker som spiller spillet for øyeblikket.

Selv om det ikke er hver dag en spiller vinner en progressiv jackpot, er beløpet det er involvert i tilfelle noen vinner en vanligvis stort nok til å endre personens livsstil. Det er dette høye jackpotbeløpet som drar spillerne til de progressive sporene til tross for den lave utbetalingen. Dette igjen har spilt en stor rolle i den enorme populariteten til progressive spilleautomater over hele verden.

Det er varianter av det progressive spillemotivet. Noen av disse variantene inkluderer stand-alones, internt og wide area progressive. Stand-alones er ikke knyttet til andre maskiner, og de betaler tilbake en prosentandel av det totale antallet mynter som spilles på maskinen. Jackpotten for frittstående progressiv er ofte lavere enn for maskinene som er koblet sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *