rulett

Hver spiller som kjøper inn vil motta sin egen farge på sjetonger, så det vil ikke være noen forvirring om hvem som plasserte spill på bordet. Roulette er et bordspill med et hjul med vekslende røde og svarte seksjoner med tallene 1-36, 0, og i den amerikanske versjonen, en 00. Typisk vil de like tallene være røde og oddetallene være svarte, 0 og 00 er vanligvis grønne. Røde og svarte, jevne og oddetall vil veksle mellom to like og deretter to oddetall. Hvis du nettopp kommer i gang med Roulette, vil følgende guide bedre akklimatisere deg til gjenstanden for spillet, oddsen for å vinne, og hva du kan forvente om du setter deg ned ved et rulettbord inne i et kasino eller foran datamaskinen din for en utfordrende runde med virtuell rulett. Tips 1 er å prøve det gratis på nettet før du legger ut dine hardt opptjente dollar. Roulette har alltid en husfordel.

Dealeren vil snurre Roulette-hjulet og kaste en liten hvit ball på overflaten i motsatt retning av spinnet. For å vinne en innsats på dette spillet, vil du forutsi, estimere eller bare ta en vill gjetning hvor den ballen vil lande. Det blir tatt innsats for hvert enkelt hjulspinn. Etter at forhandleren har snurret hjulet, vil han / hun kunngjøre det nøyaktige tidspunktet hvor det ikke er flere tillatelser for det aktuelle spinnet. Eventuelle innsatser som allerede er plassert på det tidspunktet, kan ikke endres. Når ballen lander vil forhandleren kunngjøre nummeret, plassere en sjekk med en plastmarkør på bordet, og fortsett med å betale på vinnende innsatser og samle husets gevinster ved å tape tap. Dealeren vil fjerne plastmarkøren fra bordet og kunngjøre når de neste spillene vil bli akseptert. Bare følg instruksjonene gitt av forhandleren, så kan du fortsette med selvtillit. Roulette-bordet vil ha to innsatsområder. Det indre innsatsområdet inneholder et rutenett med de individuelle tallene som tilsvarer tallene på hjulet. Det utvendige spillområdet har bokser for kolonnene, rød / svart og oddetall / jevn og forskjellige grupper av tall.

Tallene på innsiden er ordnet i 12 rader med tre tall som danner tre vertikale kolonner. 0 og 00 er øverst i kolonnene. Disse områdene er der du vil plassere sjetongene dine når du bestemmer hvilket antall, farge eller gruppe av tall du vil spille på, rett før hvert nye hjulspinn. Spill som er gjort på innsiden vil bli utbetalt av forhandleren. Spill gjort på utsiden vil bli plassert ved innsatsområdet ved bordet, og spilleren kan ta dem eller bruke dem til å satse på neste spinn. Hver spiller som kjøper inn vil motta sin egen farge på sjetonger, så det vil ikke være noen forvirring om hvem som plasserte spill på bordet. Verdien på hver brikke vil være innkjøpsbeløpet dividert med antall sjetonger som spilleren mottar. Når en spiller kjøper seg inn vil dealeren markere den bunken med et symbol for å indikere verdien på bunken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *