Spiller bedre blackjack

IKKE spill ved noe bord hvor en blackjack betales 6-5 (eller verre, til og med penger). Du bør bare spille et spill der en blackjack betales 3-2. (Vanligvis er spillereglene, inkludert utbetalingen av blackjack, lagt ut et sted på bordet, ellers vil utbetalingen for en blackjack bli trykt på tøyoppsettet. Hvis du ikke er sikker, spør dealeren. IKKE spill på noe bord som bruker en kontinuerlig blandingsmaskin (kjent som CSM). Du vet om den automatiske blandingsenheten er en CSM hvis forhandleren plasserer kastet fra hver runde tilbake i CSM (et annet hint er at bordet vanligvis ikke har et kassettbrett Spill blackjack på bord hvor forhandleren stokker kortene manuelt eller bordet har en tradisjonell automatisk stokkemaskin.

Alt annet like er et blackjack-spill som bruker en enkelt kortstokk eller to kortstokker bedre enn en som bruker seks eller åtte kortstokker. Imidlertid er det ikke alltid tilfelle. Du må sjekke blandingen av spilleregler. Spillergunstige regler inkluderer forhandler som står på soft 17, dobbelt på hvilket som helst to kort og etter par splitting, overgivelse, resplit ess, og selvfølgelig å få betalt 3-2 for en blackjack. Regler som øker fordelene ved huset inkluderer bruk av flere kortstokker, forhandler som treffer soft 17, begrensninger på hvilke hender du kan doble ned, og å betale bare 6-5 eller til og med penger for en blackjack. Husets fordel bør være omtrent 0,5% eller lavere for ethvert spill du spiller. (Hvis du er usikker på hva huskanten er, bruk Blackjack House Edge Calculator på blackjack-siden for å beregne huskanten for et hvilket som helst spill. Bare tast inn antall kortstokker og spillereglene og kalkulatoren vil beregne huskant).

Å bruke den grunnleggende spillstrategien nøyaktig når du spiller vil gjøre deg til en bedre spiller. Men hvis du ikke gjør noe annet for å forbedre ferdighetene dine, vil du på slutten av spillekarrieren tape mer penger enn å vinne. Hvis du vil bli en bedre blackjack-spiller, må du ta neste steg og lære deg når du skal satse mer. Mange spillere bruker progressive spillsystemer når de spiller blackjack. Imidlertid, som jeg forklarte i detalj i kolonnen min i august 2009-utgaven av Casino Player magazine, fungerer progressive spillsystemer ikke og vil ikke gjøre deg til en bedre eller mer vellykket spiller. For å oppnå dette, må du disiplinere deg selv for å øke innsatsen din bare når du har kanten på neste hånd (i stedet for å øke innsatsen basert på om du vant eller tapte den forrige hånden). Her er noen måter å gjøre dette på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *