Spiller poker uten penger online

Kan poker virkelig nytes hvis det ikke er noen penger involvert? Internett er fullt av nettsteder som tilbyr poker gratis og folk spiller på disse nettstedene. Mange anser ikke engang å begynne å spille for ekte penger selv om de gjør det bra i gratisversjonen. Så hva er det som tiltrekker spilleren å fortsette å spille uten en enkelt dollar eller en premie i sikte?

Siden det er allment antatt at en pokerprofessor ikke bare stole på flaks, men hovedsakelig på hjernen for å lykkes, er det en viss respekt innebygd i tittelen poker profesjonell. For å slå ut dekkene, tar det et godt minne og en god strategi. I dag er det vanlig med flere dekk i et spill for å gjøre det vanskelig for kortteller, og dette faktum øker også beundringen til den som lykkes med hans strategiske gambling.

Selv om dette er nok for noen til å spille spillet, synes de fleste det er latterlig å tenke på å spille uten noen form for premie. Helt ærlig er ære stor og morsom, men hvis det ikke kommer med en stor sum penger, vil noen noensinne vite om det?

Å være en sann poker profesjonell og spille uten penger tar stor grad av ydmykhet, fordi en flott spiller som går med i en turnering, vil lage overskrifter. Han vil motta både ære og pris. Det er folk som ikke kan stå i kalklyset, og for dem er pengene ikke verdt flau for at naboene vet om deres ferdigheter.

De fleste vil trolig være enige om at poker uten penger ikke er ekte poker. Det er morsomt og en god måte å stimulere og øve sinnet på, men det kan ikke ses som den virkelige avtalen. Det er ikke nødvendig å bli med en verdensberømt turnering for å tjene gode penger fra poker. Online kasinoer tilbyr flotte pokerrom hvor gode premiebeløp blir vunnet uten å gjøre vinnerne kjent for alle. Gratis poker online er rett og slett ledelsen til ekte poker med penger.

I dag trenger kortene aldri å røre toppen av familiebordet. Som en husmor setter det “Jeg forlater bare det klebrig bordet og går med min mann i et øyeblikk på skjermen.” Et kortspill kan spilles umiddelbart uten og uenigheter om hvordan dekkene ble blandet. Mens online spill er uten penger, kan paret lage sine egne spill. En rask runde og så går vinneren til å tørke av det klissete bordet før du gjør oppvasken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *