Super kvinner tema online spilleautomater

mars hvert år feirer verden den internasjonale kvinnedagen. Selv om det velges et bestemt tema hvert år, er den generelle ideen empowerment av kvinner og deres økte bidrag til å løse verdens problemer. Innbegrepet av denne makten er de kvinnelige superheltene, hvorav mange er representert i online spilleautomater. Denne artikkelen omtaler de beste merkede sporene med kvinnelige superhelter. Den første av slike spilleautomater var Tomb Raider fra Microgaming med den sexy eventyrlysten Lara Croft. Tomb Raider er basert på et videospill fra Eidos Interactive. Det gir spilleautomaten litt av handlingen fra videospillet, spesielt i det innledende klippet og i vinn-animasjonene.

Tomb Raider-logoen er det ville symbolet. På egen hånd tildeler den den høyeste linjeutbetalingen av mynter. De andre tematiske symbolene som tildeler linjeutbetalinger er kartet over graven, Lara Croft i hukende positur og tiger. Tomb Raider har to spesielle symboler. Lara Croft med to pistoler er scatter-symbolet og tildeler scatter-utbetalinger. Den aktiverer også gratisspinnrunden. 10 gratisspinn med tredoblet utbetaling tildeles spilleren. Gratissnurrene kan fylles på nytt. Tre eller flere idolsymboler på en aktiv gevinstlinje utløser Idol Bonus. Spillerne må velge idoler inne i graven og vil vinne bonuspoeng.

Elektra er superhelten fra Marvel Movies som inneholder spilleautomatet Playtech. Symbolene på hjulene er hentet fra Elektra-legenden. Våpnene som Elektra bruker inkluderer tvillingene Sais, Shuriken og Bow. Artiklene som bæres av henne inkluderer armbåndet og anhenget. Elektra er wild-symbolet og Elektra-logoen er scatter-symbolet. Mange av symbolene viser animasjon når de vinner kombinasjoner. Elektra-logosymbolene utløser våpenbonusrunden. Spillerne velger ett av de tre våpnene, som hvert deler ut en kombinasjon av gratisspinn og multiplikatorer. Det valgte våpenet erstatter de to andre våpensymbolene under gratisspinn. Elektra er knyttet til den fire-nivå Marvel Mystery progressive jackpot. Jackpotten utløses tilfeldig gjennom et bonusspill. Når dette spillet er utløst, er spilleren trygg på å treffe et av de progressive jackpotnivåene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *